Friday, 30 August 2013

15.2.2006


Elämämme on ollut uskomattoman sosiaalista!
Kuva
Olimme hollantilaisten, Dian ja Atin, ja norjalaisten, Henriettan, Thorlaugin ja Benjaminin, sekä kuubalaisten ystäviemme kanssa sunnuntaina piknikillä. Lastasimme itsemme ja tavaramme katetun kuorma-auton lavalle, ja keskelle katosta ripustettiin päivällisemme, 52 kg:n sika. Parin tunnin ajon jälkeen olimme merenrannalla olevan talon pihamaalla. Keittiökatoksessa viritettiin tuli uuniin, ja sika laitettiin kypsymään. Musiikki soi, uitiin, snorklattiin ja seurusteltiin. Välillä syötiin grillattua papukaijakalaa, ja siestan jälkeen ajoimme läheiselle hiekkarannalle. Iltapäivällä oli vuorossa uunituoretta sikaa, kuubalaista rommia ja tanssia rantahietikolla. Palasimme kaupunkiin iltahämärissä. Kuubalaispojat pistivät pimeällä lavalla räpiksi omaksi huvikseen ja meidän muiden viihdykkeeksi.
Kuva
Yöllä havahduimme siihen, että veneen kylkeen koputettiin. At hollantilaisveneestä herätti meidät ja kertoi, että Harbour Master oli yrittänyt saada meihin yhteyden VHF:llä, koska hän epäili, että ankkurimme päästää. Niin olikin tapahtunut. Tuuli oli noussut pohjoisesta ja vienyt meitä jo noin 50 metriä etelään. Olimme ankkuroineet 4,5 metrin syvyiseen veteen 40 m kettingillä, mutta "uudessa" paikassa oli vettä 17 metriä. Laitoimme heti VHF:n päälle ja marinasta ilmoitettiin, että voimme tulla lossin kylkeen yöksi. Saimme ankkurin ylös pienen temppuilun jälkeen ja tulimme lossin kylkeen, jossa oli kolme marinan miestä ottamassa vastaan köysiämme. Aamulla siirryimme varsinaiseen laituriin, jotta lossi pääsi lähtemään, ja saimme luvan olla siinä siihen saakka kunnes lähdemme.
Maanantai-iltapäivällä hollantilaiset ja norjalaiset tulivat veneelle vaihtamaan piknik-kuvia ja jutustelemaan. Illalla menimme Lilin, Marin ja Marin äidin luokse syömään Calzadoa, kuubalaista muhennosta. Sovimme tapaavamme vielä torstaina espanjalaistyyppisen tapaksen merkeissä.

No comments:

Post a Comment