Friday, 30 August 2013

22. marraskuuta 2005


Swansboro
Tuuli on ollut 15-40 solmua, ja taivas on julman värinen. Merelle ennuste on yli 50 solmua ja aallokko 7,5 m. Pitäisi tyyntyä ensi yönä, joten lähdemme huomenaamuna. Lisäsimme köysiä joka tolppaan. Yksi laituritolppa on poikki ja lähes irronnut. Telakan miehet kävivät sitomassa sitä ja lisäämässä fendareita veneemme ja laiturin väliin. Paikkamaalausta on tiedossa jonkin verran!
Kuva
Ensimmäinen Rulen pilssipumppu on nyt vaihdettu. Ilmeisesti roska on pysäyttänyt juoksupyörän ja moottori on palanut. Ikää pumpulla oli 3 vuotta. Jääkaappi ja Webasto on kaapeloitu akkukaapelilla jännitehäviöiden poistamiseksi. Saapa nähdä, kuinka toimii. Ulkotilan vesitiiviit katkaisimet ovat todella vesitiiviitä. Kun niihin pääsee vesi, se tosiaan pysyy siellä. Uusin yhden kotelon, mutta tiivistäminen ei oikein onnistunut. Kaapelin reiästä kaappiin vuotanut vesi laukaisi siellä olleen pelastusliivin. Tulipa kokeiltua ja samalla uusittua suolapanos ja painesäiliö.
Ilmapuntari oli laskenut 20 tunnissa 42 mbaria. Se kertookin paljon sään kehityksestä. Nyt puntari nousee hiljalleen. Odottelu vain kysyy kärsivällisyyttä.

No comments:

Post a Comment