Friday, 30 August 2013

25. marraskuuta 2005


Saavuimme Georgetowniin yöksi. Kaupunki on USA:n kolmanneksi vanhin, asukkaita n. 10 000 ja työllistäjinä teräs- ja paperitehtaat sekä tietysti turismi.
Kuva
Pekka meni maksamaan yöpymisen ja kertoi palatessaan, että marinanpitäjä oli luvannut, että hänen isänsä kyyditsee meidät vielä samana iltana supermarkettiin. Marinanpitäjä itse oli runsaat kuusikymmentä, joten kuskimme ikää en uskaltanut edes ajatella. Hän oli aivan ihastuttava vanhus, joka kertoi meille kaikenlaista itsestään ja kaupungista, mutta ei kuullut mitään, mitä me sanoimme. Ajoimme markettiin siksakkia sivukatuja pitkin. Hyvä niin, koska hän ei myöskään nähnyt liikennemerkkejä eikä pystynyt seuraamaan muuta liikennettä. Koimme onneksi vain yhden läheltäpiti-tilanteen.
Sääennusteen perusteella jäimme laituriin vielä yhdeksi yöksi. Vietimme päivän tutustumalla kaupunkiin. Kävimme myös viereisessä kalasatamassa ostamassa kampelaa ja katkarapuja viikon annoksen pakkaseen. Edullista ja hyvää!
Tapasimme laiturilla Norfolkin naapurimme, Junen ja Anselmin, jotka tulivat perässämme ICW:n alkumailit, ja vietimme mukavan illan heidän vierainaan.

No comments:

Post a Comment