Friday, 30 August 2013

31.1.2006


Luperon.
Olemme viettäneet mahdollisimman paljon aikaa Sosuassa. Samalla on tuotu lisää ruokatarvikkeita, ja varastot alkavat täyttyä.
Kuva
Laamasen Hannun ja Mälkiän Jussin mahdollista tuloa on yritetty myös selvittää. Paras vaihtoehto olisi todennäköisesti, että he lentäisivät Kuubaan ja lähtisivät Jamaikalta. Saapa nähdä, miten onnistuu. Lähtö Kuubasta on helppo, länsituulikaan ei aiheuta ongelmaa. Ainut on rintaman aiheuttama etelätuuli. Matkaa Kuubasta Jamaikalle on noin 1,5 vrk. Haittana on ainoastaan läntinen virta, joka saattaa jossakin kohtaa aiheuttaa tavallista terävämmän aallokon.
Paluumatka Sosuasta Luperoniin oli tänään mielenkiintoinen. Matkalla oli useita mielenosoituksia, ja tiellä oli mm. palavia roskakasoja. Rynnäkkökivääreillä varustetut sotilaat olivat selvittämässä tilannetta, joten pääsin läpi, ja Latte sai iltaruokansa ajallaan.
Ihme, että olen yleensä selvinnyt hengissä tässä liikenteessä!
Säärintama aiheutti tällä kertaa melkoiset mainingit, ja rannat olivat muutaman päivän uintikiellossa. Seuraava rintama on täällä torstaina, joten lähtö Kuubaan olisi ajoitettava perjantaiksi tai lauantaiksi, mutta kaikki on vielä mahdollista.

No comments:

Post a Comment