Friday, 30 August 2013

Halifaxissa 28. heinäkuuta 2005Kuva
Riitta ilmoitti olevansa vielä elokuun kaksi ensimmäistä viikkoa Suomessa. Jää silti aikaa käydä Cape Bretonilla.
Satpuhelin on korjattu ja muutaman tunnin työn jälkeen sain sen toimimaan. Kaikki asetukset piti käydä läpi ja asettaa uudestaan. Todennäköisesti perimmäinen syy oli muistipatterin loppuminen. Selvisi myös, että Navsystems myi 4 vuotta vanhan laiteen uutena! Muistipatteri pitää vaihtaa ilmeisesti 5 vuoden välein ja laite pitää olla aina päällä. Ohjelma on viimeisin versio ja korjauksen takuu 6 kk. Onhan se jotakin! Lopullinen hinta oli 950 $US.
Bimini sovitettiin tänään. Laatu on erittäin hyvä ja vanhan korjaus sisältyi hintaan. Vanha on nyt paikallaan ja uusi lienee valmis ensi viikon lopulla.
Vuokraan huomenna auton ja käyn noutamassa pelastuslautan. Se on lupauksen mukaan valmis. Täytän samalla kaasupullon ja tuon kaupasta kaikenlaista painavaa, kuten pullovettä ja limuja. Perämoottorin tulpat voin hankkia samalla Canadian Tiresista, jonne on hankala mennä muilla keinoin. Moottoriöljyä pitää myös ostaa.
Autopilotin näyttö on Sveitsissä remontissa. Samalla siihen uusitaan ohjelma ja lisätään mini-helm. Sillä saa ohjattua kätevästi johdon päästä ja sen pitäisi keskiasennossa ohjata heading-suuntaan ja käännettäessä kääntää peräsin pyydettyyn kulmaan. Hinta oli vain 59 euroa.
Seuraava projekti on selvittää Inmarsatin e-mail ja asentaa se. Generaattori onneksi toimii nyt!

No comments:

Post a Comment